skip to Main Content

TEAMWORK

Ons team bestaat uit filmers, communicatie en marketing experts, maar ook ingenieurs, 2D en 3D designers, app ontwikkelaars en interaction programmeurs. Door die diversiteit en creativiteit te combineren maken we multimediale content en toepassingen op maat.

We zoeken persoonlijke groei, plezier en willen samen grenzen verleggen. Als leerbedrijf richten we ons op samenwerking tussen MBO/HBO-ers met wetenschappers en vakexperts van ondernemingen.

Emiel Kok

CTO

Eigenwijs en eigenzinnig. Wil altijd meer en beter. Kan stampvoeten tot hij zijn zin krijgt. Dus best een lastige baas, maar heeft meestal wel gelijk. En is aardig (op zijn tijd :-). In voor nieuwe dingen en blijft grenzen verleggen.

Theo Puijk

COO

Onze uitvinder is een combinatie van Willie Wortel en Iron Man. Weet overal een oplossing voor. Nieuwe dingen zijn altijd super om te doen. Deadlines zijn lastig maar worden altijd gered. Levert puik werk!

Perry Spee

Developer

Deze doorzetter fietst elke dag vol energie door de polder naar iTZiT toe. Met een no-nonsense mentaliteit doorgrondt hij direct de meest complexe code. 'Dat gaan we toch gewoon even doen'. En dat horen we graag!

Mark Lubbers

Designer

We kunnen bijna een band beginnen, want met Mark hebben we nu ook een gitarist in huis. Deze Star Wars fan speelt games online én thuis met zijn Heilige Birmanen. Een doorzetter die happy is als zijn 3D werk de realiteit evenaart.

Sebastiaan de Groot

Designer

Onze power man. Werkt, praat en denkt drie keer sneller dan iedereen. Een creatieve geest die de mooiste dingen maakt. Grote vriend van Bamboe en Bubbel. Deze handboogschutter schiet altijd raak.

Guido van Kesteren

Designer

Altijd vol positieve energie. Deze drummer maakt prachtige designs en is puntje precies. En ook na werktijd: 100% actie. Van skaten tot skiën, en vrijwilligerswerk erbij. Deze hardloper helpt ons letterlijk vooruit.

Ward Eshuis

Developer

Dit muzikaal talent uit Utrecht drumt, developt en brouwt zelfs zijn eigen bier. Een vrolijke teamspeler en doorzetter pur sang. Hij maakt games die je blijft spelen, en waarmee je tegelijkertijd veel nieuwe kennis leert.

Leo Jetten

Director iTZiT Health

Deze levensgenieter pur sang springt op de fiets zodra de zon schijnt. Huisarts van oorsprong maar sinds 1984 ook vol passie aan de slag op het snijvlak van nieuwe technologie en gezondheidszorg. Met voldoende rust in Bretagne tussendoor.

Ivo Verhoef

Manager Creative Project Development

Energieke, door de wol geverfde content & communicatie specialist. Zijn passie: organisaties helpen hun verhaal te vertellen. In z'n vrije tijd gaat Ivo back to basic: deze scout wandelt wat af en brouwt zelfs zijn eigen bier.

Back To Top
×Close search
Zoeken