skip to Main Content
NIEUWSFILMS
SNEL. ACTUEEL. INFORMATIEF.
nieuwsfilms

Met korte nieuwsvideo’s blijft uw website actueel, en u kunt deze prima delen via social media en online pers. Een film op een nieuwssite levert al snel duizenden euro’s aan mediawaarde op. Redacties kunnen deze content rechtstreeks overnemen.

Ook op langere termijn zijn ze (her)bruikbaar: bijvoorbeeld als item in email nieuwsbrieven aan klanten en multimediale jaarverslagen. Het verlevendigt wat u heeft gedaan.

  • Uw nieuws in de spotlights
  • Deel via social media
  • Positief en informatief
  • Hergebruik op uw website
  • Hergebruik in nieuwsbrieven
  • Hergebruik in jaarverslagen

Wandelen voor Water

Dwars door het centrum van Gouda, liepen honderden scholieren met 6 liter water in hun rugzak een route van 6 kilometer. Met het geld dat bijeen werd gebracht kunnen verschillende scholen in Afrika worden voorzien van stromend water en sanitair.

Dankzij de inzet van 13 scholen, 670 kinderen, ruim honderd vrijwilligers, en sponsoring door bedrijven, was het een zeer geslaagde dag waar iedereen met trots op terug kan kijken. En een geweldig resultaat: een totale opbrengst van ruim € 32.000,- !

Pauzelandschap

Op vrijdag 27 juni opende burgemeester Milo Schoenmaker het Pauzelandschap Potterspoort in Gouda door de Koe van Gouda te onthullen. Het Pauzelandschap Potterspoort is een initiatief een crowdfundingsactie van bewoners zelf in samenwerking met Gouda Bruist.

Een braakliggend terrein – bij de entree van de Goudse binnenstad – had door de crisis al een paar jaar geen functie. Door co-creatie van burgers, ondernemers en gemeente heeft de stad nu een nieuwe ontmoetingsplek. iTZiT maakte een korte nieuwsfilm.

Zandhappen & Kerstballen

Velen trotseerden de kou op tweede kerstdag om mee te doen aan Casema’s actie op strand van Scheveningen. Maar wie een van de gouden kerstballen wist te vinden kon naar huis met een van de vele prijzen, waaronder televisies en high tech apparatuur.

Honderden mensen – en dieren – graafden alsof hun leven ervan hing. Met blote handen op zoek naar het goud ….

Back To Top
×Close search
Zoeken