skip to Main Content
INSTALLATIES
PROCESSEN IN WERKING
3d installaties

Met industriële installaties in een interactieve 3D omgeving kan de werking en functie van de installatie tot in de kleinste details zichtbaar gemaakt worden.

Fade muren weg of kijk rond en deuren gaan automatisch open. Zet installaties aan en toon wat uw techniek en kennis exact doen. In realtime 3D. Inclusief virtual tours waarin onderdelen automatisch starten zodra u de locatie nadert. Ondersteund met video, research data en prestatiespecificaties wordt de werking nog beter uitgelegd.

TOEPASSING

Unieke manier van presentatie in tendertraject
Live presentaties op beurzen en in verkoopgesprekken
Zichtbaar maken van KPI’s voor monitoring & onderhoud
Verzorgen van basis training en onderhoudscursussen

KENMERKEN

360 graden views, foto’s, video, audio, animaties en infographics
Op basis van AutoCad modellen of vanaf scratch
Switch tussen verschillende gebruikersversies en talen
Geschikt voor tablet, smartphone, laptop en desktop
Uitbreidbaar met virtual reality tours & realtime data
PROJECT: WATERFABRIEK ANDIJK
3D Technology © ITZiT
3D Technology © ITZiT
3D Technology © ITZiT
3D Technology © ITZiT
3D Technology © ITZiT

Een complete waterzuivering in 3D. Van IJsselmeer tot het water uit de kraan voor 1 miljoen huishoudens. In Andijk bouwden PWN en PWN Technologies de meest moderne waterzuivering ter wereld, met bijzondere technologieën als ionen uitwisseling, ceramische membranen en UV licht.

iTZiT realiseerde een interactieve versie van het totale proces en installaties. Waarbij alles tot in detail in volledige werking is te zien. Door kennis te delen over hoe ons water wordt gezuiverd kunnen de innovaties internationaal worden geprofileerd en verkocht. Een staaltje Hollands vakmanschap waar we trots kunnen zijn.

De Andijk applicatie is beschikbaar op laptop en desktop voor training en beheer, maar wordt tegelijkertijd benut voor sales en pr. Zoals tijdens de Singapore International Water Week en op ACE, in Anaheim, USA. In de waterzuivering zelf plaatste iTZiT een vaste informatie kiosk voor bezoekers. Ook kwam een aangepaste online versie beschikbaar.

interactieve 3d installatie water
interactieve 3d installatie water
VIRTUELE TOUR INSTALLATIE HEEMSKERK

In de zuiveringsinstallatie Jan Lagrand in Heemskerk zuivert PWN een belangrijk deel van het drinkwater voor inwoners van Noord-Holland. iTZiT maakte een volledig interactieve tour van het complex. Lees meer

3D VISUALISATIE NEREDA

iTZiT biedt een innovatieve oplossing die monitoring en ondersteuning van Royal HaskoningDHV’s Nereda ® zuiveringsinstallaties mogelijk maakt, door het bouwen van een op maat gemaakte 3D-omgeving van elke installatie. Lees meer

Back To Top
×Close search
Zoeken