skip to Main Content
EVENT PRODUCTIES
MULTIMEDIALE CONGRESSEN & EVENTS

Uitnodigingstrailers

Als uw bedrijf een evenement organiseert, wilt u hier tijdig de aandacht op vestigen. Door video trailers kunt u uw doelgroep gericht informeren en motiveren voor aanmelding. Wat zijn de thema’s die aan bod komen? Wat kunnen ze verwachten? U vergroot hiermee het aantal aanmeldingen en de trailers zijn prima herbruikbaar als spectaculaire opening van uw congres, evenement of symposium.

Multimedia presentaties

De tijd van saaie powerpoints is nu wel zo’n beetje voorbij. Gelukkig maar. Deelnemers willen een beleving. Met korte films maakt u thema’s van het event concreet en levendig. Bijvoorbeeld als krachtig startpunt van de dag, als item voor een levendige zaaldiscussie of als inhoudelijke toelichting. Ook verzorgen wij multimediale sprekerspresentaties. En beschikt de locatie over meerdere schermen? Wij bieden content die hier maximaal gebruik van maakt.

Video eventverslagen

Geef u deelnemers een blijvende herinnering door de highlights vast te leggen. Ons camera team zorgt voor een inhoudelijke compilatie en positieve terugblik, aangevuld met korte quotes van bezoekers. Hoe hebben zij het ervaren? Welke nieuwe kennis is opgedaan? Ervaring leert dat deelnemers eventverslagen veelvuldig bekijken en delen via social media. Zo vergroot u ook na afloop het bereik. En de quotes zijn los ook herbruikbaar als testimonials op uw website.

Visuals

De uitstraling van uw event versterken wij met een integrale en dynamische vormgeving. Met mooie visuals zorgt u voor een duidelijke ‘look & feel’ en herkenbare branding. We maken bijvoorbeeld visuele introducties voor sprekers, logo animaties en bijzondere achtergronden die zorgen dat uw inhoudelijk programma naadloos op elkaar aansluit. Deze investering is herbruikbaar voor volgende jaren zodat deelnemers uw event blijvend herkennen.

E-programs

Met onze E-program toepassing hebben deelnemers al uw event informatie letterlijk in de hand. Van locatie en tijden tot achtergrond details over sprekers en thema’s. Inclusief twitter feeds, video’s en galleries.

ICT DELTA CONGRES

Event trailer

Uitnodigingstrailer om (potentiële) deelnemers attent te maken op het ICT Delta congres en registratie te stimuleren. De trailer werd ingezet via direct e-mail, social media, en breed gedeeld op websites van initiatiefnemers, sprekers en congres standhouders. Het uiteindelijke aantal registraties en bezoekers van het congres overtrof hierdoor alle verwachtingen.

Event highlights

Videoverslag van ICT Delta met innovaties van ICT in wetenschap, bedrijfsleven en overheid en Eurocommissaris Neelie Kroes. Bekijk bijzondere toepassingen als Praten met het Brein, een robotarm voor mensen met een lichamelijke beperking en de virtuele auto van de toekomst.

Back To Top
×Close search
Zoeken