skip to Main Content
BEDRIJFSFILMS
PROFILEER PRODUCTEN, PROJECTEN EN KENNIS

Bouw waterzuivering

iTZiT volgde de bouw van de nieuwe PWN drinkwaterzuivering aan de rand van het IJsselmeer. Vol duurzame innovaties waar wereldwijd belangstelling voor is. Andijk III combineert bijzondere technieken zoals ionen uitwisseling, ceramische membramen en UV licht, en levert straks 120 miljoen liter water per dag voor 1 miljoen huishoudens. Eerder maakten we ook de ontwerpfilm.

Nederlands Instituut voor Ecologie

We maakten de de film voor het Nederlands Instituut voor Ecologie (NIOO-KNAW) in Wageningen, winnaar van de Gouden Piramide, een Rijksprijs voor Architectuur. Het complex bestaat uit laboratoria, kassen, kantoren en proefterreinen voor natuur en onderzoek. Dit is een van duurzaamste gebouwen ter wereld.

A living lab

TU Delft, Universiteit Leiden en Erasmus Universiteit Rotterdam werken op tal van fronten samen om het beste onderwijs en onderzoek te realiseren. Ze vormen ze één groot levend onderwijslaboratorium.’  Het Centre for Education and Learning is hierin een belangrijke schakel om innovaties in leren en onderwijs te stimuleren.

Rotterdam Climate Initiative

Als deltastad met Europa’s grootste internationale haven neemt Rotterdam e verantwoordelijkheid voor een duurzame toekomst. Door zowel de oorzaken als de gevolgen van de klimaatverandering aan te pakken is Rotterdam een inspirerend voorbeeld voor andere steden. Om RCI internationaal te profileren maakte iTZiT zowel deze Engelstalige trailer, als een uitgebreidere film.

Nadat Maasvlakte 2 is gerealiseerd duurt het nog 10 jaar voordat alle geografische informatie is opgemeten en vastgelegd in gemeentelijke en landelijke systemen. Dat kan anders.

Veel gegevens zijn immers al beschikbaar via ingenieurs, architecten, bouwers, constructeurs en installateurs. Zij werken samen in BIM: het Bouw Informatie Model. Door data te combineren kan iedereen profiteren.

De film maakten wij in opdracht van Cadac Group -reseller van AutoDesk- en NedGraphics, marktleider in geo-informatie. Zij wilden een toekomst visie delen met alle partners in de keten, tijdens het jaarlijkse BIM Congres.

Back To Top
×Close search
Zoeken