skip to Main Content
NOMINATIES & AWARDS
Kandidaten in the spotlights

Met korte trailers vestigt u de aandacht op uw award uitreiking en worden meer kandidaten gestimuleerd om zich aan te melden. Zeker als u dit combineert met nominatiefilms die de bedrijven later kunnen hergebruiken voor eigen profilering.

Het mes snijdt aan beide kanten. U laat op de avond alle aanwezigen concreet zien wat elke genomineerde doet en kunt het vooraf crossmediaal delen via social media. De genomineerden hebben ook na de award uitreiking zo een extra prijs:  een persoonlijke bedrijfsfilm.

iTZiT biedt u als organisator een compleet pakket aan mogelijkheden. Van campagnes om uw award uitreiking onder de aandacht te brengen en productie van nominatiefilms, tot visuals voor een professionele uitstraling tijdens het event zelf.

In deze tijd van massacommunicatie willen we snelle en hapbare informatie. Voor de ICT Delta Startersprijs maakten we daarom van alle genomineerden impressies van 60 seconden waarin kort en krachtig wordt uitgelegd wie ze zijn en welke producten zij in de markt zetten.

Via online films kon iedereen de activiteiten en producten van de genomineerde starters vooraf zien. en tijdens het event konden aanwezigen stemmen op hun favoriet. De prijs zelf werd uitgereikt tijdens het ICT Delta Congres door Eurocommissaris Neelie Kroes. Voor startende ondernemers zijn de films van grote waarde om zich in de markt te zetten.

Ondernemersprijs Pijnacker-Nootdorp

Voor de uitreiking van de Ondernemersprijs Pijnacker-Nootdorp maakten we naast een trailer voor profilering en aanmelding, ook films van de drie genomineerde kandidaten. Aanwezigen konden tijdens de avond zien wat elk bedrijf deed, en waarom ze waren uitgekozen. Ook kregen de bedrijven na de uitreiking hun film mee als prijs voor eigen profilering.

eParticipatie Award

De eParticipatie Awards wil geslaagde initiatieven op het gebied van eParticipatie in het zonnetje te zetten en om als inspiratie te dienen voor anderen. Onder eParticipatie wordt verstaan het benutten van communicatie technologie om burgers meer te betrekken bij verbetering van publieke dienstverlening, openbaar bestuur en sociale samenhang.

Back To Top
×Close search
Zoeken