ONLINE
VAN WEBSITES TOT APPS

Ons team bouwt en beheert professionele, responsive websites en applicaties voor tablets en smartphones. Als Apple, Android, Windows en open platform developers bepalen we graag samen met u hoe uw bedrijf zichtbaar wordt via alle devices.

Overweegt u om een site of app te ontwikkelen? Neem dan contact op, want we denken graag eens met u mee.

Responsive websites

Alles onder één dak. Daarom ontwikkelen we ook online websites voor corporate profilering. Mooi in design en makkelijk zelf te onderhouden.

Zo realiseerden we onlangs de vernieuwde websites van PWNTPhase 2 Therapy en de vastgoed site Goudsaanbod. Volledig responsive zodat gebruikers, van mobiel tot desktop. snel de juiste informatie krijgen. Inclusief agenda items, product overzichent en actuele ontwikkelingen.

SUPINFO website

Online magazines

Deel uw informatie via interactieve, digitale magazines die makkelijk leesbaar zijn op smartphones, tablets en desktops. Of het nu een jaarverslag, klantmagazine of een andere publicatie betreft.

Het magazine biedt volop mogelijkheden om uw expertise en informatie te delen. Niet alleen door korte interviews en artikelen, maar vooral ook door video en verrassende opties als interactieve foto’s en kaarten. Bekijk bijvoorbeeld het Water Magazine dat we onlangs maakten, of het digitale magazine voor de binnenstad van Gouda.

Online magazines © iTZiT

Layar Video

Layar was wereld’s eerste augemented reality browser en heeft inmiddels miljoenen gebruikers bereikt. iTZIT maakte een layar toepassing waarmee video’s verschijnen als je een smartphone voor een post houdt of over een magazine beweegt.

iTZiT realiseerde voor een magazine een aantal layar clips waarmee foto’s veranderen in interactieve video’s voor gebruikers. Een bijzondere marketing toepassing om extra aandacht te vestigen op uw product of dienst.

itzit bouwt apps voor diverse platformen en devices.

E-Programs

Voor congressen en events is er de E-Program App. Een webapplicatie die gebruikers alle actuele informatie biedt over het programma en locaties. Maar tevens achtergrond informatie over thema’s en sprekers. En inclusief interactieve maps en twitter feeds.

app-eprogram
Zoeken