Ralph Toll

In Memoriam – Ralph F. Toll-Kok

Onlangs is Ralph Toll, medeoprichter van iTZiT, overleden. Bedroefd, maar vol warme herinneringen kijken wij terug op onze professionele en persoonlijke band met een bijzonder mens.

Binnen iTZiT was Ralph een onuitputtelijke bron van creatieve ideeën; als het even kon buiten de gebaande paden, altijd op zoek naar nieuwe manieren om het verhaal van een klant visueel tot leven te brengen. Als een idee nog nergens eerder geprobeerd was, des te beter.

Als geen ander wist hij klanten te prikkelen en aan het denken en dromen te zetten, waarna hij vervolgens het team opzweepte om die dromen waar te maken.

Nu is het aan ons om op die erfenis voort te bouwen, met inachtneming van de lessen die Ralph iedere dag opnieuw in de praktijk bracht:

Durven dromen, verder te denken en soms eigenwijs te zijn. Leren wie je klant is, laten zien wie jij echt bent en zo vertrouwen opbouwen. Nooit genoegen nemen met ‘gewoon goed’, maar altijd streven naar iets bijzonders, waar een klant net zo trots op is als jij zelf.

Het zijn deze lessen die het fundament vormen van het huidige en toekomstige succes van iTZiT. Wij blijven deze koesteren, als nalatenschap van de man die ze belichaamde.

Directie en medewerkers van iTZiT

Zoeken