skip to Main Content

Na een intensief traject heeft iTZiT de ISO 9001:2015 certificering behaald voor de productie van films, animaties, interactieve 3D-applicaties, websites en online magazines. Dit maakt iTZiT een van de eerste creatieve bedrijven in de Benelux met deze ISO-certificering.

“De certificering rond ISO 9001 is een mijlpaal in de razendsnelle ontwikkeling van ons bedrijf”, stelt Pieter Spohr, CEO van iTZiT. “Dit is van groot belang voor de stroomlijning van onze bedrijfsprocessen en voor de volwassenheid van de bedrijfsvoering. En bovenal: een belangrijk signaal naar onze klanten en businesspartners over de kwaliteit die wij leveren.”

Processen helder in beeld

De aanleiding voor deze ISO-certificering is het groeiende aantal grootschalige en internationale projecten dat iTZiT uitvoert, vaak met partners in verschillende landen. “De borging van onze processen kreeg daarmee steeds meer prioriteit”, aldus Emiel Kok, CTO van iTZiT.

“Het was een uitdagend, maar ook een leuk en leerzaam traject. Ons gaat het niet eens zozeer om dat mooie certificaat aan de muur, maar om het helder in beeld brengen van onze werkwijze, tot in de kleinste details. Dit geeft ons uitstekende aanknopingspunten om onze bedrijfsvoering telkens verder te verbeteren, en voorop te blijven lopen in de markt met innovaties.”

iTZiT is ISO 9901 gecertificeerd
Back To Top
×Close search
Zoeken