skip to Main Content

Als een in een wijk waar nieuwe woningen komen, eerst volop wordt gesloopt en nog niet alle voorzieningen er zijn, kan dit een belemmering vormen voor potentieel kopers. Daarom maakte iTZiT een interactieve versie. Kandidaat kopers kunnen niet alleen individuele woningen al virtueel bezoeken, maar ook de ideale indeling bepalen en direct zien wat de kosten zijn. Maar ook hoe de zon in hun tuin schijnt gedurende de dag. Bezoekers kunnen virtueel door de wijk wandelen, en zien wat waar komt, zoals winkels en scholen.

iTZiT laat je de toekomst zien! Wij wilden huidige en nieuwe bewoners van een transformatiewijk uitleggen hoe mooi de wijk wordt, hoe de woningen er uit gaan zien, wat de stand van de zon is, waar de voorzieningen zijn … iTZiT begreep wat we bedoelden en gaf ons en de kopers een kijkje in de toekomst met de 3D Visualiser.

Christiaan van der Hulst, Algemeen Directeur, Van ’t Hof Makelaardij

24 Karaat werd ontwikkeld in samenwerking met bouwonderneming Trebbe en  Van ’t Hof Makelaardij. Naast open dagen is de applicatie benut door makelaars voor marketing en verkoop.

Back To Top
×Close search
Zoeken