skip to Main Content

DE KRACHT VAN BEELD

Sinds 2006 maakten we ruim 1000 films voor bedrijven, overheden en instellingen. En allemaal unieke en op maat producties.

De groeiende vraag naar films is niet zo verwonderlijk, want onderzoek toont aan dat visuele content veel meer bekeken wordt dan tekst. Bezoekers blijven erdoor aanzienlijk langer op uw website en video’s worden meer gedeeld dan tekst. Tot wel 12 keer meer.

Wilt u weten wat wij voor u misschien kunnen betekenen? Neem dan contact op voor een vrijblijvende afspraak.

Best Practices

Laat de meerwaarde van uw producten zien door klant ervaringen en best practices te delen via video testimonials op uw site.
bedrijfsfilms

Bedrijfsfilms

Bedrijfsfilms over uw kennis, product en diensten. Voor presentaties en sales, maar ook op uw website: want bezoekers blijven dan 5 maal langer.

Voorlichting

Uitleggen waarom u graag wilt dat iemands iets doet. Dat lukt door een boodschap te delen met feitelijke informatie die toegankelijk is voor iedereen.

Documentaires

Met documentaires neemt u kijkers mee naar een initiatief dat u omarmt. U maakt duidelijk waarom het van belang is voor u en de organisatie, maar vooral voor de mensen van het initiatief zelf.

Commercials

Voor de productie van TV en internet commercials werken we samen met Fritz Kok, art director op het gebied van fashion, film en fotografie.

Nieuwsfilms

Hou uw website levendig, en deel uw nieuwsvideos via social media en online pers. Dat levert duizenden euro’s aan mediawaarde op.

Awards

Laat duidelijk zien wat genomineerden zo sterk maakt. En ook na de awards is de film iets waardevols dat ze kunnen inzetten voor eigen profilering.

Events

Visuele profilering van uw event helpt om het aantal bezoekers te verhogen. Van video uitnodigingen tot en met de complete multimediale content.
Back To Top
×Close search
Zoeken