skip to Main Content

iTZiT maakt kennis, expertise en producten zichtbaar. We combineren films, animaties, 3D-content en live data met gaming technologie en virtual reality in rijk gedetailleerde, interactieve en intelligente visualisaties. Dit doen we voor organisaties wereldwijd in de sectoren Water, Industrie, Healthcare, Wetenschap, Maritiem, Bouw & Vastgoed, Natuur & Milieu.

Gebouwen

Door interactieve 3D visualisaties kan iedereen zien wat uw gebouw bijzonder maakt. Met realtime data, 360 graden views, video, animaties en virtuele rondleidingen.

Installaties

Toon de werking van industriële processen en installaties en zet flows en machines automatisch in werking.

Simulaties

In samenwerking met universiteiten en ingenieurs bouwen we realistische simulators en trainingstools voor industrie, technologie en educatie.

Presentaties

Met uw totale product portfolio in realtime 3D overtuigt u klanten en prospects. Geschikt voor laptops, presentaties en zelf beurzen.

Experiences

3D tours met panorama beeld en audio. Een eyecatcher voor beurzen, events en in ontvangstruimtes. Uw klanten staan er midden in.

Kennis games

Games bieden volop mogelijkheden om kennis over te dragen aan onze generatie die visueel is ingesteld, en ervan houdt om verrassend te leren.
Back To Top
×Close search
Zoeken