skip to Main Content
2D & 3D ANIMATIES
DETAILS ZICHTBAAR MAKEN

Hersendonatie

Voor de Nederlandse Hersenbank voor Psychiatrie maakten we een animatiefilm om het onderwerp van hersendonatie bespreekbaar te maken, en onder de aandacht te brengen van een breed publiek. Een oproep voor meer begrip, onderzoek en oplossingen.

De Lerende Steen

Het onderzoeksproject De Lerende Steen wil een intelligente, vuurvaste steen ontwikkelen voor verbrandingsovens, met ingebouwde sensoren en chips. Maar, met 1000 graden Celsius of hoger, vraagt dit om bijzondere technologie.

Greenhouse Systems

Animatie van kasscherming en luchtmechaniek voor de internationale glastuinbouwsector, essentieel voor het creëren van een optimaal klimaat en voor een beter rendement.

Water Treatment Plant

South West Water zal de bestaande waterzuivering in Plymouth vervangen door een ultramoderne drinkwater installatie voor de gehele regio.  De eerste stap op is al gerealiseerd: een demoplant met een capaciteit van 150.000 liter per dag.

Nieuwbouw Rabobank

In Gouda gaat de Rabobank een nieuw regionaal hoofdkantoor bouwen. iTZiT maakte de animatiefilm over het ontwerp en de energiebesparende technieken. Hiermee krijgen omwonenden en betrokken stakeholders een duidelijk beeld wat er straks gaat komen, en wat de bijzondere eigenschappen zijn van het gebouw.

Het nieuwe kantoor van Rabobank Gouwestreek voldoet aan de certificering BREEAM Excellent en wordt daarmee een van de duurzaamste gebouwen in de regio.

Antarctica Krill

Door grootschalige visserij in het zuidpool gebied wordt het totale ecosysteem bedreigd. Schepen, waaronder Nederlandse, hebben het voorzien op krill, een klein garnaalachtig diertje dat een belangrijke voedselbron is voor walvissen, zeevogels, robbben en pinguïns.

Krill wordt gebruikt als visvoer en voor productie van visoliepillen. Zo eten we dus, vaak zonder het te weten, het voedsel op waarvan walvissen afhankelijk zijn. Greenpeace voert al jaren campagne tegen deze monsterschepen.

Procesanimatie Recycling

Animatie voor basisschool leerlingen van het ontmantelen van een koelkast in nieuwe grondstoffen.

Singapore Demoplant

Opbouw van de constructie van een water zuiveringsinstallatie in Singapore.

Back To Top
×Close search
Zoeken